Skip to content

Rouwdrukwerk

Onze diensten ter uw beschikking

Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk – Wanneer je een dierbare verliest, is het belangrijk om hun nagedachtenis op een persoonlijke en betekenisvolle manier te eren. Gepersonaliseerd rouwdrukwerk kan helpen om je boodschap over te brengen en het leven van je dierbare te eren.

Om u een service van de hoogste kwaliteit en originaliteit te kunnen bieden, hebben we geïnvesteerd in ultramoderne drukmachines, zodat we uw rouwdrukwerk snel en efficiënt kunnen leveren, zelfs in het weekend.

We leveren altijd een drukproef en na goedkeuring kunnen we de benodigde aantallen zeer snel leveren.

U kan ook een eigen ontwerp meebrengen, dat we dan samen proberen te produceren.

We hebben een verzameling teksten ter beschikking die u kunnen helpen bij uw rouwdrukwerk.

Rouwbrief

Een rouwbrief is een belangrijke manier om mensen op de hoogte te stellen van het overlijden van een geliefde en om hen uit te nodigen om deel te nemen aan de uitvaart of herdenking.

Het is essentieel om alle belangrijke informatie duidelijk te vermelden aangaande de overledene tevens als alle details betreffende de plechtigheid.

Dit helpt mensen om hun steun te betuigen aan de familie en goed geïnformeerd te zijn om eventueel deel te nemen aan de uitvaart of herdenking.

We staan aan de zijde van de familie bij het opstellen van de rouwbrief. U kan bij ons ook de nodige rouwzegels verkrijgen.

Alternatieven voor rouwbrief

Hoewel traditionele rouwbrieven een gebruikelijke manier zijn om alle informatie aangaande het overlijden van een dierbare over te brengen, zijn er ook alternatieven die u kunt overwegen. Wij maken uw rouwbrief klaar voor verzending naar digitale pagina’s, gedenkpagina’s, e-mail of via sociale media in JPEG, PDF of andere.

Rouwkaartje met foto

Maak je herinneringen tastbaar met een persoonlijk souvenir

Een rouwkaartje met foto wordt geschonken om iedereen te bedanken die hun medeleven en vriendschap hebben getoond in deze moeilijke tijd.

Naast de gebruikelijke informatie aangaande de overledene kan men dit voorzien van een of meerdere foto’s, een gedicht, quote of tekst.

Onze medewerkers zullen dit overhandigen in de kerk, het crematorium of elk ander gekozen moment.

Persoonlijke tekst

Een van de beste manieren om een rouwkaartje te personaliseren is door het toevoegen van een persoonlijke tekst.

Het geeft je de mogelijkheid om je gevoelens en gedachten op een unieke manier over te brengen. Door een persoonlijke boodschap toe te voegen, maak je deze nog waardevoller. Deze boodschap zal zeker gewaardeerd worden.

Tekst rouwkaartje

Indien u op zoek bent naar inspiratie voor een tekst op een rouwkaartje kunnen wij u hiermee helpen. Hieronder vindt u enkele mooie, korte en betekenisvolle teksten om te delen met uw dierbaren. Deze kunnen helpen om uw gevoelens en herinneringen op een liefdevolle manier uit te drukken.

Onze medewerkers overhandigen deze rouwkaartjes aan de aanwezigen in de kerk, aula of crematorium. Overgebleven kaarten worden aan de familie gegeven.

Rouwbericht op onze website

We bieden nabestaanden de mogelijkheid om een rouwbericht op onze website te plaatsen onder de rubriek Rouwberichten. Zo kan iedereen online zijn of haar medeleven betuigen.

Uitnodigingskaarten voor de koffietafel – receptie

We kunnen uitnodigingskaarten voor de koffietafel of receptie na de uitvaart drukken zodat u ze kunt toevoegen aan uw rouwbrief. U vindt er alle informatie over plaats, tijd, adres en een telefoonnummer om uw aanwezigheid te bevestigen.

Overlijdensbericht in de krant

We kunnen ook een rouwbericht publiceren in de Belgische en internationale pers van uw keuze. Deze verschijnt dan onder de rubriek necrologie. Dit kan in verschillende vormgeving en templates, met of zonder foto.

Een overlijdensbericht wordt opgedeeld in vijf verschillende categorieën:
 
  1. De mededeling van een recent overlijden door de nabestaanden
  2. Een mededeling van een overlijden door instanties (bedrijven, scholen,…)
  3. Een rouwbericht als enige kennisgeving van overlijden (geen rouwbrief)
  4. Een dankbetuiging (enige tijd na de uitvaart)
  5. Herdenkingsbericht
De prijs is afhankelijk van de krant, het model en de grootte van de advertentie.

 

Nazorg - Notaris - Nalatenschap Begrafenisondernemer AIC Heirbrant Brussel

Misboekjes

In overleg met de pastoor kunnen wij ook het drukken van de misboekjes verzorgen.

Rouwkaart voor de familie

Een rouwkaart om te condoleren is een persoonlijk initiatief om de familie en dierbaren op deze manier te steunen. Het kan een voorgedrukte kaart zijn of een mooie handgeschreven brief. Deze wordt gebruikt om condoleances over te brengen. Het is meestal een klein formaat kaart die wordt verzonden naar de familie of vrienden van de overledene. Een rouwkaart kan verschillende elementen bevatten, zoals een korte boodschap van medeleven een gedicht of een citaat. Het doel van een rouwkaart is om de ontvanger te laten weten dat je aan hen denkt en om je medeleven te tonen. Het is belangrijk om een rouwkaart met zorg en aandacht te maken, zodat het de juiste toon en boodschap overbrengt.

Deelneming betuigen

Het is gebruikelijk om uw deelneming direct na het overlijden van een geliefde te betuigen. Dit kan de familie en vrienden van de overledene troost bieden en laten zien dat je aan hen denkt tijdens deze moeilijke tijd. Als je niet in staat bent om een rouwkaart onmiddellijk te versturen, is het nooit te laat om je condoleances over te brengen. Het belangrijkste is om oprecht te zijn en je medeleven te tonen.

Condoleren  

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden om je medeleven te betuigen aan familie en vrienden. Onze selectie condoleance teksten voor een rouwkaart kan je helpen om de juiste woorden te vinden om je steun en liefde uit te drukken in deze moeilijke tijd. 
Hieronder kan u onze selectie rouwteksten vinden.

Deze kaarten zijn verkrijgbaar in onze centra

X